Copilul cu ochi de culoarea dragostei.

Copilăria este un tărâm magic. Nu ştim când şi unde începe şi nu ştim când şi unde se termină. Copilăria este o lume duioasă, dulce, lină, în care orice se poate întâmpla.Este vârsta la care suntem cel mai aproape de Dumnezeu şi de toate tainele existenţei. Copilăria este cea mai frumoasă și îndrăgită etapă a vieții, pe care cu siguranță nu o vom putea uita niciodată. La un moment dat copilul din noi o să ne facă bagaje cu haine puține, iar în buzunare o să ne pună vise care o să ne trezească în fiecare noapte.

Întâlnim des o situaţie paradoxală: când am ajuns la maturitate şi suntem copleşiţi de grijile omului adult, vrem să fim din nou copii, să simţim aroma dulce a inocenţei…iar atunci când suntem copii, ne-am dori ca timpul să treacă mai repede, să gustăm din clipele maturităţii pe care le vedem interesante, pline de mister. Cum e omul!!! E o sumă a contradicţiilor, a gândurilor paradoxale, a sentimentelor când confuze, când clare.

Copilul este cel care are ochii de culoarea dragostei. Este cel care iartă și iubește nelimitat, este fără îndoială modelul de urmat într-o lume seacă și mohorâtă, plină de greutăți și griji. Viața din perspectiva copiilor este doar o aventură, iar ei sunt micii exploratori de viitor.

Astăzi de 1 iunie lasă copilul din tine să exploreze viitorul, indiferent de vârsta la care ajungem, 18, 26, 46 sau chiar 76 de ani, rămânem copii, cu sau fără părinți, rămânem copii. De ce? Atât timp cât iubim cu tot sufletul și suntem iubiți rămânem copii. În Biserica lui Hristos există copii de toate vârstele, bucură-te! Omule, în tine se află un suflet de copil, scoate-l afară, copilul din tine are ochi de culoarea dragostei!

enfants-dans-champs-balot-paille

Lasă un comentariu

Blog la WordPress.com.

SUS ↑